Inngangspartiet til butikken
24. mars 2020
 • Nyheter

Korona-oppdatering fra Monsterbike

Først av alt vil vi si at vi håper alle har det bra og at dere tar vare på hverandre. Det er en merkelig tid vi er inne i, og den slo oss alle rett i fleisen like før MC-sesongen var i ferd med å starte. Vi har fått en del spørsmål rundt hvordan vi forholder oss til situasjonen, samt hvilke tiltak vi gjør, og har derfor valgt å samle all informasjon rundt dette i denne artikkelen. Den vil bli kontinuerlig oppdatert etterhvert som ting endrer seg.

Om det skulle være noen tvil: Vi holder åpent som normalt, med normale åpningstider, men tar forhåndsregler.

 • © Kjetil Rørvik
 • © Espen Olsen

Oppdateringer

27. mars: Grunnet ekstrem pågang og manglende kapasitet kan vi dessverre ikke lengre tilby gratis henting og levering av MC-er til verksted.

8. april: Demodager er nå dessverre avlyst. Dette slår nok ikke ned som en bombe, men du kan være helt sikker på at vi kommer tilbake med full kraft, enten i høst eller til neste år! 👊

Tiltak

 • Alle overflater som det er natulig å komme i kontakt med blir kontinuerlig vasket og desifinsert.
 • Vi bruker håndsprit og vasker hendene våre hyppig.
 • Vi håndhilser ikke og holder avstand på minimum 1 meter.
 • Alle karanteneprosedyrer blir overholdt.
 • Ellers følger vi FHI sine anbefalinger.

Oppfordringer til våre kunder

For å sørge for at både du og vi unngår smitte har vi noen oppfordringer til deg:

 • Hold minimum 1 meter avstand til både ansatte og andre kunder.
 • Betal med kort (helst "tæpping" for beløp under 500 kr) eller Vipps fremfor kontanter.
 • Føler du deg syk må du dessverre bli hjemme. Trenger du likevel å handle noe hos oss kan du ringe oss på 32 81 17 00, så finner vi en løsning.
 • Prøv å unngå å ta på varer du ikke skal kjøpe.
 • Unngå å ta turen kun for å titte. Er det noe spesifikt du er ute etter kan du heller ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Nye tilbud

For å møte utfordringene den nye hverdagen byr på har vi lansert to nye tilbud vi håper kan være med på å gjøre det litt enklere og tryggere for deg. Generelt er vi veldig fleksible og vil gjøre vårt ytterste for å finne en god løsning for deg.

Levering av varer ut til bilen din

Ønsker du å unngå å gå inn i butikken kan vi komme ut med varene til bilen din. Betalingen gjøres enkelt med Vipps. For å bestille kan du ringe 32 81 17 00 eller sende mail til post@monsterbike.no

Hva med Demodager?

Vi så lenge an situasjonen, men ble til slutt nødt til å avlyse Demodager. Alle importører har valgt å avlyse, og vi så det heller ikke som forsvarlig å gjennomføre Demodager slik situasjonen ser ut. Vi håper at vi kan arrangere Demodager til høsten, men det umulig å si allerede nå. Følg med på Facebook hvor vi vil legge ut arrangementet for neste Demodager!

Til slutt

Det viktigste nå er at alle tar vare på seg selv og de rundt seg, så kan vi bare håpe og krysse fingrene for at vi kommer oss tilbake til normal hverdag så raskt som mulig. Har du noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ringe oss på 32 81 17 00 eller sende mail til post@monsterbike.no.

Helt til slutt: Akkurat nå fortjener du et bilde av en søt valp! 🙂

© Unsplash / @soulsaperture
Følg oss på Facebook
Nyheter, konkurranser, giveaways m.m.